Reservering

Uw reservering is nog leeg

Aankomst & vertrekdatum

Assortiment

InfoOmschrijvingframehoogtewielmaatversnellingenPrijsBeschikbaarReserveren
Versnellingsfiets53 cm287€ 8.50300
Informatie :
Normale damesfiets met versnellingen en handremmen. Deze huurfietsen zijn voorzien van 7 versnellingen, waarbij u comfortabel Terschelling kunt verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Versnellingsfiets 757 cm287€ 8.50197
Informatie :
Een luxe damesfiets met versnellingen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de luxe, sportieve huurfiets voor volwassenen met verstelbaar stuur en meerdere versnellingen. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Damesfiets 3 versn.57 cm283€ 8.500
Informatie :
Opties :
Geen
Damesfietsen remnaaf57 cm28geen€ 5.0020
Informatie :
Stevige hollandse Gazelle fiets met terugtraprem. Deze huurfiets met remnaaf is in ons verhuur assortiment de goedkoopste huurfiets voor volwassenen, waar u onze mooie eiland Terschelling mee kunt verkennen. De framehoogte van deze fiets is 57 cm, dit is de standaard maat verhuurfiets. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Omafiets 28''57 cm28geen€ 5.0050
Informatie :
Omafiets in verschillende kleuren, met terugtraprem. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de populaire huurfiets in leuke verschillende kleuren voor volwassenen met terugtraprem. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Damesfietsen laag versn.49 cm283€ 8.5013
Informatie :
Volwassen damesfiets met een iets lager frame, met versnellingen en handremmen. Deze huurfiets met versnellingen is in ons verhuur assortiment de huurfiets voor volwassenen met iets lager frame, waar u onze mooie eiland Terschelling mee kunt verkennen. De framehoogte van deze fiets is 50 cm. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Damesfietsen zeer hoog.61 cm287€ 8.502
Informatie :
Extra hoge damesfiets met versnellingen, Deze huurfiets is in ons verhuur assortiment normale huurfiets met versnellingen voor volwassenen, waar u onze mooie eiland Terschelling mee kunt verkennen. De framehoogte van deze fiets is 66 cm, dit is een extra hoge verhuurfiets. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Moederfiets met zitjes57 cm287€ 10.001
Informatie :
Moederfiets met voor- en achterzitje en versnellingen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de ideale fiets voor moeders met jonge kinderen, inclusief zitjes en een lage instap. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Cruiser50 cm283€ 7.505
Informatie :
Een Cruiser met versnellingen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de trendy huurfiets voor volwassenen met een breed stuur, breedere banden en 3 versnellingen. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen