Reservering

Uw reservering is nog leeg

Aankomst & vertrekdatum

Assortiment

InfoOmschrijvingframehoogtewielmaatversnellingenPrijsBeschikbaarReserveren
Helmn.v.t.n.v.t.geen€ 5.0010
Informatie :
Deze helm kunt u erbij huren als u een scooter huurt. Vanaf 01-01-2023 is het verplicht om een helm te dragen op de scooter
Opties :
Geen
Elektrische fiets luxe 56 cm287€ 30.0018
Informatie :
Opties :
Geen
Elektrische bakfiets luxe 53 cm265€ 35.009
Informatie :
Opties :
Geen
Strand Mountainbike Elektrisch48 cm268€ 35.000
Informatie :
Dit is een beest van een fiets, met extra dikke banden en een Bosch performance moter komt u met deze fiets echt overal. Hiermee beleeft u het eiland op een andere manier, een leukere manier.
Opties :
Geen
Toyota Aygon.v.t.165€ 45.001
Informatie :
Toyota Aygo 5 deurs met 4 zitplaatsen. Een ideale auto voor op het eiland. Deze auto is scherp geprijst en u betaalt geen kilometer vergoeding.
Opties :
Geen
Versnellingsfiets61 cm287€ 8.5089
Informatie :
Normale herenfiets met versnellingen en handremmen. Deze huurfietsen zijn voorzien van 7 versnellingen, waarbij u comfortabel Terschelling kunt verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Versnellingsfiets53 cm287€ 8.50300
Informatie :
Normale damesfiets met versnellingen en handremmen. Deze huurfietsen zijn voorzien van 7 versnellingen, waarbij u comfortabel Terschelling kunt verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Strand Mountainbike 48 cm268€ 20.000
Informatie :
Deze stoere mountainbike van Haibike heeft extra brede banden waardoor u er gemakkelijke mee over het meest ruige terrein komt. Dit is samen met de elektrische variant van deze fiets de enige fiets waarmee u op het strand mag fietsen. Hij is er dan ook bij uitstek geschikt voor.
Opties :
Geen
Loekie Super Starn.v.t.12geen€ 5.000
Informatie :
Opties :
Geen
Bolderkarn.v.t.n.v.t.geen€ 8.500
Informatie :
Opties :
Geen
Scooter electrischn.v.t.16geen€ 35.007
Informatie :
Deze scooter is in ons verhuur assortiment het luxe vervoermiddel voor volwassenen. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze scooters kunnen worden gehuurd bij ons filiaal op West Terschelling. Sinds 01-01-2023 bent u verplicht om een helm te dragen op de scooter. U kunt bij onze vestiging een helm erbij huren. De scooters kunnen een maximaal gewicht van 130 kilo aan. U kunt er alleen met twee personen gebruik van maken als dit gewicht niet overschreden wordt. Als wij het vermoeden hebben dat u gezamelijk zwaarder bent moeten wij u helaas verzoeken om twee scooters te huren.
Opties :
Geen
Kinderfiets 18'30 cm18geen€ 5.000
Informatie :
Opties :
Geen
Versnellingsfiets61 cm287€ 8.500
Informatie :
Een luxe herenfiets met versnellingen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de luxe, sportieve huurfiets voor volwassenen met verstelbaar stuur en meerdere versnellingen. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Elektrische tandem 53 cm268€ 35.000
Informatie :
Met deze elektrische tandem van Sparta heeft u altijd een steuntje in de rug. De meest makkelijke manier om met zijn 2en te fietsen. Ook zeer geschikt om te fietsen met mensen die er wat meer moeite mee krijgen.
Opties :
Bakfiets Gazelle Cabby52 cm287€ 20.008
Informatie :
Lichtgewicht bakfiets. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de kinderbaktandem voor volwassenen met comfortabel bankje met veiligheidsgordels voor 2 kinderen. Er is ruimte in de bak voor bijvoorbeeld een maxi-cosy. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site. met comfortabel bankje met veiligheidsgordels voor 2 kinderen. Er is ruimte in de bak voor bijvoorbeeld een maxi-cosy
Opties :
Geen
Kidcar20 cm20geen€ 8.5010
Informatie :
Overdekte fietsaanhanger. Deze fietsaanhanger is in ons verhuur assortiment geschikt voor 2 kinderen of een baby in een maxicosi, de aanhanger wordt achter uw fiets vastgemaakt. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen met kidcar kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze kidcarren worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Versnellingsfiets 757 cm287€ 8.50197
Informatie :
Een luxe damesfiets met versnellingen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de luxe, sportieve huurfiets voor volwassenen met verstelbaar stuur en meerdere versnellingen. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Fietskarn.v.t.20geen€ 8.502
Informatie :
Fietsaanhanger met open bak. Deze fietsaanhanger is in ons verhuur assortiment geschikt om bagage/boodschappen te vervoeren, de aanhanger wordt achter uw fiets vastgemaakt. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen met fietskar kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze fietskarren worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Elektrische moederfiets incl zitjes 53 cm285€ 25.000
Informatie :
Slimme elektrische moederfiets De Sparta Amazone 4 Life electric is ideale stadsfiets voor de slimme moeder! Het stuur van deze fiets is met het handige meegeleverde verlengstuk gemakkelijk naar voren te plaatsen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte om een kinderzitje te plaatsen en ontstaat een ruime instap. En verhuist je kind naar het achterzitje, dan zet je het stuur eenvoudig weer terug. Hiermee is de Amazone 4 Life electric ook na de kinderen een bijzonder praktische stadsfiets.
Opties :
Geen
Herenfietsen remnaaf.61 cm28geen€ 5.000
Informatie :
Stevige hollandse Gazelle fiets met terugtraprem. Deze huurfiets met remnaaf is in ons verhuur assortiment de goedkoopste huurfiets voor volwassenen, waar u onze mooie eiland Terschelling mee kunt verkennen. De framehoogte van deze fiets is 61 cm, dit is de standaard maat verhuurfiets. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Kinderfiets 16"n.v.t.16geen€ 5.007
Informatie :
Kinderfiets voor jongens en meisjes van 3 t/m 5 jaar. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de leuke beginners fiets met remnaaf voor kinderen . Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling met de gehele familie verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Mountainbike / All terain biken.v.t.2921€ 10.0016
Informatie :
Een mountainbike met versnellingen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de sportieve huurfiets voor volwassenen met meerdere versnellingen. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Damesfiets 3 versn.57 cm283€ 8.500
Informatie :
Opties :
Geen
Electrische fietsen57 cm287€ 20.00124
Informatie :
Elektrische fiets met trapondersteuning. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de luxe huurfiets voor volwassenen met trapondersteuning. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Zitje voor met windscherm.n.v.t.n.v.t.geen€ 1.5075
Informatie :
Kinderzitje voor montage voorop de fiets. Dit voorzitje is in ons verhuur assortiment geschikt voor kleine kinderen en kan tot 15kg maximaal belast worden.Het zitje wordt voorop uw fiets vastgemaakt. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen met voorzitje kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze voorzitjes worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Damesfietsen remnaaf57 cm28geen€ 5.0020
Informatie :
Stevige hollandse Gazelle fiets met terugtraprem. Deze huurfiets met remnaaf is in ons verhuur assortiment de goedkoopste huurfiets voor volwassenen, waar u onze mooie eiland Terschelling mee kunt verkennen. De framehoogte van deze fiets is 57 cm, dit is de standaard maat verhuurfiets. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Kinderfiets 20"30 cm20geen€ 5.0030
Informatie :
Kinderfiets voor jongens en meisjes van 5 t/m 8 jaar. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de leuke, gekleurde fiets met remnaaf voor kinderen . Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling met de gehele familie verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Herenfietsen zeer hoog.66 cm287€ 8.504
Informatie :
Extra hoge herenfiets met versnellingen, Deze huurfiets is in ons verhuur assortiment normale huurfiets met versnellingen voor volwassenen, waar u onze mooie eiland Terschelling mee kunt verkennen. De framehoogte van deze fiets is 75 cm, dit is een extra hoge verhuurfiets. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Tandem50 cm288€ 20.0012
Informatie :
Tweepersoons fiets met versnellingen en handremmen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de gezellge huurfiets voor 2 volwassenen met versnellingen en handremmen. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Kinder ATB 22"34 cm225€ 8.5018
Informatie :
Mountainbike voor jongens en meisjes van 7 t/m 10 jaar. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de stoere fiets met versnelling, handremmen en terugtraprem voor kinderen . Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling met de gehele familie verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Omafiets 28''57 cm28geen€ 5.0050
Informatie :
Omafiets in verschillende kleuren, met terugtraprem. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de populaire huurfiets in leuke verschillende kleuren voor volwassenen met terugtraprem. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Electrische bakfiets n.v.t.28geen€ 30.000
Informatie :
Een electrische bakfiets van Sparta met versnellingen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment een luxe bakfiets voor volwassenen waar u kinderen, boodschappen in kunt vervoeren. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Fietstasn.v.t.n.v.t.geen€ 1.5040
Informatie :
Dubbele fietstas. Deze fietstas is in ons verhuur assortiment geschikt om boodschappen ed. te vervoeren, de fietstas wordt achterop uw bagagedrager geplaatst. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen met fietstas kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze fietstassen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Accu electrische fiets n.v.t.n.v.t.geen€ 1.500
Informatie :
Opties :
Geen
Kindertandem57 cm287€ 20.0015
Informatie :
Je komt ze op elk waddeneiland tegen. De onderwater kinder tandem. Deze fietsen zijn zeer leuk om met kind voorop een rondje te fietsen. tevens worden deze steeds meer gebruikt om kinderen naar school te brengen die eigelijk te oud zijn voor een kinderzitje. De fietsen zijn perfect afgemonteerd voor intensief gebruik. Door het gebruik van de nexus 7 naaf in het achterwiel fietst de fiets zeer licht en zeer bedrijfszeker. Verlichting voor werkt middels een shimano naafdynamo en achter is gekozen voor een batterij lamp.
Opties :
Electrische spartamet48 cm288€ 35.000
Informatie :
Electrische spartamet voor dames en heren. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de luxe huurfiets voor volwassenen omdat deze kan rijden zonder te trappen. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Hondemandn.v.t.n.v.t.geen€ 1.507
Informatie :
Hondemand. Deze hondemand is in ons verhuur assortiment geschikt voor kleine honden. De hondemand wordt achterop uw bagagedrager geplaatst. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen met hondemand kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze hondemanden worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Kinderfiets 22"34 cm22geen€ 5.0012
Informatie :
Kinderfiets voor jongens en meisjes van 7 t/m 10 jaar. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de leuke fiets met handremmen, terugtraprem en verlichting voor kinderen . Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling met de gehele familie verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Boodschappenmandn.v.t.n.v.t.geen€ 1.508
Informatie :
Boodschappenmand. Deze boodschappenmand is in ons verhuur assortiment geschikt voor kleine boodschappen. De boodschappenmand wordt gemonteerd aan de zijkant van de bagagedrager. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen met boodschappenmand kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze boodschappenmanden worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Damesfietsen laag versn.49 cm283€ 8.5013
Informatie :
Volwassen damesfiets met een iets lager frame, met versnellingen en handremmen. Deze huurfiets met versnellingen is in ons verhuur assortiment de huurfiets voor volwassenen met iets lager frame, waar u onze mooie eiland Terschelling mee kunt verkennen. De framehoogte van deze fiets is 50 cm. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Kinder ATB 24" 38 cm243€ 8.5025
Informatie :
Een kinder mountainbike 24" en 3 versnellingen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de sportieve fiets met versnelling voor kinderen . Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling met de gehele familie verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Trailerbike (aanhangfiets)n.v.t.20geen€ 8.5010
Informatie :
Eenwieler voor kinderen, voor montage achter de fiets. Deze aanhangfiets is in ons verhuur assortiment geschikt voor 1 kind en wordt achter uw fiets gemonteerd. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen met aanhangfiets kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze aanhangfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Kinderfiets 24"38 cm24geen€ 5.001
Informatie :
Fiets voor jongens van 8 t/m 11 jaar, met terugtraprem. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de fiets met remnaaf voor jongens . Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling met de gehele familie verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Damesfietsen zeer hoog.61 cm287€ 8.502
Informatie :
Extra hoge damesfiets met versnellingen, Deze huurfiets is in ons verhuur assortiment normale huurfiets met versnellingen voor volwassenen, waar u onze mooie eiland Terschelling mee kunt verkennen. De framehoogte van deze fiets is 66 cm, dit is een extra hoge verhuurfiets. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Kinderfiets 24''38 cm24geen€ 5.0015
Informatie :
Fiets voor meisjes van 8 t/m 11 jaar, met terugtraprem. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de fiets met remnaaf voor meisjes . Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling met de gehele familie verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Windscherm voor voorzitjen.v.t.n.v.t.geen€ 1.0060
Informatie :
Schermpje voor bevestiging op een voorzitje. Dit schermpje is in ons verhuur assortiment geschikt om op een voorzitje te monteren en uw kind te beschermen tegen bijvoorbeeld wind en regen. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen met voorzitje en schermpje kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze windschermpjes worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Moederfiets met zitjes57 cm287€ 10.001
Informatie :
Moederfiets met voor- en achterzitje en versnellingen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de ideale fiets voor moeders met jonge kinderen, inclusief zitjes en een lage instap. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Cruiser50 cm283€ 7.505
Informatie :
Een Cruiser met versnellingen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de trendy huurfiets voor volwassenen met een breed stuur, breedere banden en 3 versnellingen. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Hondenkarn.v.t.20geen€ 9.007
Informatie :
Karretje voor montage achter de fiets. Deze fietsaanhanger is in ons verhuur assortiment geschikt voor een gemiddelde hond , de aanhanger wordt achter uw fiets vastgemaakt. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen met hondenkar kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze hondenkar worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Kinderfiets 24''38 cm243€ 5.0011
Informatie :
Jongensfiets met versnellingen, handrem en terugtraprem voor jongens van 8 t/m 11 jaar. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de leuke fiets met versnelling voor jongens . Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling met de gehele familie verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Kinderfiets 24''38 cm243€ 5.0025
Informatie :
Meisjesfiets met versnellingen, handrem en terugtraprem voor meisjes van 8 t/m 11 jaar
Opties :
Geen
Maxi cosyn.v.t.n.v.t.geen€ 3.502
Informatie :
Maxicosy. Deze maxicosy is in ons verhuur assortiment geschikt voor een baby, deze is in combinatie met een maxicosydrager in een kidcar te plaatsen. De maxicosy kan ook in de kinderbaktandem (Cabby) geklikt worden. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen met maxicosy kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze maxicosy's worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Kinder ATB 26" 45 cm263€ 8.5030
Informatie :
Een kinder mountainbike 26" en 3 versnellingen. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de sportieve fiets met versnelling voor kinderen . Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling met de gehele familie verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Zitje achtern.v.t.n.v.t.geen€ 1.5080
Informatie :
Kinderzitje voor montage achterop de fiets. Dit achterzitje is in ons verhuur assortiment geschikt voor kleine kinderen en kan tot 22kg maximaal belast worden.Het zitje wordt achterop uw fiets vastgemaakt. Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling verkennen. Onze huurfietsen met achterzitje kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze achterzitjes worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Omafiets 26" 45 cm26geen€ 5.0026
Informatie :
Een omafiets 26" remnaaf. Deze fiets is in ons verhuur assortiment de leuke gekleurde fiets met remnaaf voor kinderen . Hiermee kunt u onze mooie eiland Terschelling met de gehele familie verkennen. Onze huurfietsen kunnen worden geleverd bij de boot op West Terschelling, waarbij wij dan onze gratis bagageservice aanbieden. Onze huurfietsen worden ook te koop aangeboden, kijkt u hiervoor op de verkoopafdeling van onze site.
Opties :
Geen
Bagagevervoer n.v.t.n.v.t.geen€ 0.0020
Informatie :
Opties :
Geen